TOTALE UITVERKOOP WEGENS STOPZETTING.

Lieve mama’s , klantjes 🥰 !


Met heel veel pijn in mijn hart deel ik mee dat mini mensJes , Grootse heLden na 4 en half jaar stopt ! Dit was mijn 4de kindje en het doet me ontzettend veel pijn maar na veel wikken en wegen , heel veel nadenken en nog meer traantjes zal ik een andere weg inslaan voor mijn gezin ! 💜🧡💚💙❤️
Laat er ons een GE-WEL-DIG mooie TOTALE UITVERKOOP van maken en genieten van de laatste maanden !!! 🥳🤩🥳
Ik zou jullie willen vragen om dit berichtje zoveel mogelijk te delen en er samen met mij nog een lap op te geven !!! 🥰
Ik vond het heerlijk om voor jullie klaar te staan met leuke productjes , aangename babbels , en nog zoveel meer en zal jullie ongelooflijk missen ! Jullie zijn stuk voor stuk TOP ! Jullie hebben mijn kleine mini mensJes gemaakt ! 😍

Heel veel liefs ,
Evelyn 🤩😍🥰

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *