TOTALE UITVERKOOP !

Lieve mama’s , klantjes , …

mini mensJes verkoop uit na bijna 5 jaar ! Ik vond het heerlijk om jullie verder te helpen en jullie alle leuke spulletjes te tonen die ik telkens voor jullie vond ! Jullie hebben mini mensJes gemaakt en ik ga jullie berichtjes , aankopen en altijd lieve woorden ontzettend missen ! Jullie waren TOP !

Verder wil ik eventjes vermelden dat er een heleboel nieuwe albums zijn verschenen op de webshop ! Neem zeker een kijkje ! Nog niet bij elk album zijn de prijsjes terug te vinden ! Is dat het geval , stuur me dan zeker een berichtje !

Bij eventuele interesse in een ( zakelijke ) overname van meerdere artikeltjes kan je me ook altijd een berichtje sturen ! Ik stuur dan een prijslijst door met eventuele aankoopprijzen / prijzen van de webshop , bekeken naar wat het voordeligst uitkomt !

Ontzettend bedankt !!!

Liefs , Evelyn .

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *