Lieve klantjes ! 😍

Ik heb al veel gedeeld over mini mensJes , over mijn winkeltje , maar zelden over mezelf ! Mss wordt het dan nu eens tijd om mezelf voor te stellen …

Ik ben Evelyn , 28 jaar ( nog heel eventjes ) en mama van 3 kleine helden ! 😍 Ik heb een pracht van een man en elke dag is het hier lekker druk , maar dat kunnen jullie zich wel voorstellen 😂

4 jaar geleden startte ik mini mensJes op ! Na mijn 3 mama-ervaringen met premature kindjes besloot ik op zelf een kleine webshop op te starten met allerlei leuke kleertjes en lieve spulletjes voor al die kleine helden ! Ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad ! Ik heb al vele mama’s kunnen helpen in de zoektocht naar een leuk pakje of het juiste speentje of … En geniet hier elke seconde van ! 😊

Maar zoals overal worden mijn kindjes ook steeds groter en groeit mijn winkeltje met hen mee ! Ondertussen heb ik een plekje vol leuke spulletjes voor prematuurtjes , baby’tjes , peuters , kleuters en voor de mama’s ! En maak ik dagelijks met het grootste plezier jullie geschenkjes en pakketjes klaar !

Nu zijn onze kindjes al 5 en 7 en bestaat mini mensJes alweer 4 jaar !!!

Ik hoop jullie nog heel lang aan de kleinste , leukste en mooiste spulletjes te kunnen helpen ! Jullie zijn allemaal toppers en zonder jullie was dit er allemaal niet !

Heel veel liefs ,
Evelyn

Bedankt voor 4 superfijne jaren ! Neem zeker eens een kijkje op de webshop ! Enkele leuke acties voor het 4-jarige bestaan staan voor jullie klaar ! 😚 🎉🎈

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *