Bij deze wil ik het eventjes hebben over de veiligheid van onze siliconen materialen.

Siliconen zijn een prachtig bijtmateriaal.

De siliconen artikelen die verkocht worden bij mini mensJes , Grootse heLden zijn bij de leverancier getest op schadelijke stoffen en zijn met glans uit de test gekomen! Er kan 100 % veilig op geknauwd worden.

Hoewel al onze artikeltjes met de grootste zorg gemaakt worden blijft het erg belangrijk om regelmatig de producten te controleren op beschadigingen ed. Bijtringen / speenkoorden / speelkoorden / … dienen altijd onder begeleiding gebruikt te worden. Geef ze dus niet mee naar bed. Gebruik telkens je gezond verstand bij het gebruik van deze producten.

Speenkoorden mogen op een veilige manier gemaakt niet langer dan een 20 cm zijn. Kleintjes hebben vaak best lange namen en daarom lukt het op deze manier haast niet om er nog kraaltjes naast te zetten. Vele klantjes hebben liever een langer koordje en wensen dit dan ook echt. Daarom worden fopspeenkoordjes telkens in samenspraak met de klant eerst goedgekeurd alvorens ze in elkaar gezet worden. Nogmaals willen wij hier vermelden dat fopspeenkoordjes enkel dienen om een speentje niet kwijt te geraken, dus niet om mee in bed te nemen. Deze accessoires dienen enkel onder begeleiding gebruikt te worden.