HERROEPINGSRECHT / RETOURNEREN :

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Deze kosten bedragen tussen €2,00 en €5,70 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw pakketjesdienst. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mini mensJes , Grootse heLden geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via evelyn@minimensjesgrootsehelden.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die u via mini mensJes , Grootse heLden koopt en op maat of naar wens laat maken. Bij deze producten is de verkoop na een succesvolle betaling definitief.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met evelyn@minimensjesgrootsehelden.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Hier vind u een modelformulier voor herroeping terug! Dit formulier kan u invullen en ons bezorgen indien u uw bestelling wil herroepen. 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan : mini mensJes , Grootse heLden

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                         — Bestelnummer ( indien geweten ):

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen koper(s)

— Adres koper(s) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van de koper(s) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

— Datum(DD-MM-YYYY):

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.