LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN :

Wij doen zorgvuldig onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden telkens binnen 48 u na ontvangst van uw betaling verzonden tenzij anders vermeld of besproken.  Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig ( PRE ORDERS ) of worden producten naar wens gemaakt en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht de levertijd van uw bestelling uitlopen brengen wij u hier telkens van op de hoogte!

Sluipen er onverhoopt toch foutjes in de voorraad en besteld u een artikeltje wat uiteindelijk niet op voorraad blijkt te zijn? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en komen wij zo samen tot een oplossing!

De vermelde prijzen zijn INCLUSIEF btw en EXCLUSIEF eventuele verzendkosten. De verzendkosten bedragen een vast tarief van € 6,00.

Wanneer u liever uw verzending via een brievenbuspakketje wenst te laten verzenden kan dit ! Voor deze betaald u wanneer het minder weegt dan 100 gram € 2,70 en wanneer het meer weegt dan 100 gram € 3,90 . Let wel dat deze worden verzonden geheel op eigen risico daar deze niet traceerbaar zijn. Wilt u voor deze verzendwijze kiezen neem dan even contact met ons op via evelyn@minimensjesgrootsehelden.be

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.