LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN :

Wij doen zorgvuldig onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden telkens binnen 48 u na ontvangst van uw betaling verzonden tenzij anders vermeld of besproken.  Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig ( PRE ORDERS ) of worden producten naar wens gemaakt en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht de levertijd van uw bestelling uitlopen brengen wij u hier telkens van op de hoogte!

Sluipen er onverhoopt toch foutjes in de voorraad en besteld u een artikeltje wat uiteindelijk niet op voorraad blijkt te zijn? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en komen wij zo samen tot een oplossing!

De vermelde prijzen zijn INCLUSIEF btw en EXCLUSIEF eventuele verzendkosten. De verzendkosten bedragen een vast tarief van € 6,00 ( binnen België ).

Wanneer u liever uw verzending via een brievenbuspakketje wenst te laten verzenden kan dit ! Neem hiervoor eventjes contact op via evelyn@minimensjesgrootsehelden.be of via de FB pagina . Let wel dat deze worden verzonden geheel op eigen risico daar deze niet traceerbaar zijn.

Ook verzendingen naar Nederland zijn mogelijk . Neem ook hiervoor eventjes contact op via bovenstaande gegevens .

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.