FAQ

Je antwoord nog niet gevonden op de site? Misschien kan je ze vinden in onderstaande veel gestelde vragen.

maten

Om de maatjes van je allerkleinste te achterhalen kan je de maattabel gebruiken.

Zie: Info: Maattabel

verzendkosten

De verzending van je artikelen bedraagt vast €5. Indien gewenst kan je ook je artikelen afhalen mits het maken van een afspraak. Meld dit even in het notitievakje op het eind van je bestelling. Ik neem dan contact met je op via jou mailadres.

levertermijn

Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 48 uur geleverd na ontvangst van de betaling, tenzij anders vermeld.

Zie: Info: Voorwaarden

gepersonaliseerde artikelen

Pampertaarten, Fopspeenkoorden & couveusedekentjes kunnen volledig naar eigen wens worden samen gesteld.

  1. Pampertaarten : In de categorie pampertaarten vind je de basispampertaarten terug , dit zijn de pampers, de rekjes, de bodem en het lint. Van hieruit ga je verder. Je bestelt gewoon de artikelen bij die je graag in jou pampertaart wil, bij jou gewone bestelling. Op de afrekenpagina in het notitievak vermeld je dan even welke artikelen je graag bij in de pampertaart wil zien. en deze wordt dan zo voor je gemaakt ( Zie: Webshop: Voorbeelden pampertaarten ( Florre))
  2. De couveusedekentjes kunnen met naam gemaakt worden, je kiest hiervoor je dekentje en in elke categorie dekentjes vind je terug : xtra naam € 2,5 ( kleine letter) € 3,50 ( grote letters ) en deze kies je erbij. In het notitievak op het eind van je bestelling vermeld je de naam van het kindje.
  3. De Fopspeenkoorden: ook hier werkt het net hetzelfde. Alle fopspeenkoorden zijn € 15. Je plaatst in je winkelmandje en vermeld in het notitievak je voorkeuren bvb kleur, naam, ….  Ik mail je dan terug met ofwel een voorbeeld als alles duidelijk is ofwel met de mogelijkheden en zo spreken we verder af.

Zie : Webshop: Pampertaarten, couveusedekentjes, fopspeenkoorden.

annulatiekosten

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling die al geplaatst is te wijzigen. Mocht je een bestelling willen annuleren, vul dan het contactformulier in. Als de bestelling te ver gevorderd is in het verzendproces kan je dit bij levering retourneren.

Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van mini mensJes, Grootse heLden zal mini mensJes, Grootse heLden de kosten dragen voor retourzending.

Zie : Info: Voorwaarden