Verzending

Verzenden doen wij met Bpost. De post doet er gemiddeld één à twee dagen over om de bestelling bij u af te leveren. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de bestellingen ons bedrijf verlaten. Mocht de bezorger u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. U kunt daarmee met een geldig legitimatiebewijs de bestelling afhalen op het postkantoor of postpunt ( staat aangegeven ). De bestelling blijft dan 2 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Indien dit gebeurt zijn de verzendkosten voor uw rekening. Orders welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald op het postkantoor worden pas nogmaals verzonden nadat u de verzendkosten heeft voldaan.

Levertijd

Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 48 uur geleverd na ontvangst van de betaling, tenzij anders vermeld. Indien wij dit onverhoopt niet na kunnen komen zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren. Wanneer een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. Na-leveringen ontvangt u handeling- en verzendkostenvrij.

Overschrijding leveringstermijn

De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Na overschrijding van deze periode zal de wederpartij hiervan zo snel mogelijk in kennis worden gesteld en de mogelijkheid worden geboden de overeenkomst te ontbinden, dan wel de bestelling kosteloos te annuleren. Eventueel al overgemaakte betalingen worden dan binnen 14 dagen op uw rekening terug gestort.

Retourzending

Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag hierover mini mensJes, Grootse heLden inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Na verloop van deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. Alleen artikelen die in oorspronkelijke staat, ongebruikt en ongewassen, in onbeschadigde verpakking worden door ons in behandeling genomen. Het verzendrisico van het terugsturen is voor rekening van de koper.

mini mensJes, Grootse heLden behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Artikelen die op bestelling (lees: op maat gemaakt zijn conform uw wensen) zijn ingekocht kunnen niet retour genomen worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van mini mensJes, Grootse heLden zal mini mensJes, Grootse heLden de kosten dragen voor retourzending.

mini mensJes, Grootse heLden zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourverzending terugstorten op het door u op het retourformulier aangegeven rekeningnummer.

Klachtenafhandeling

mini mensJes, Grootse heLden streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht optreden binnen een termijn van 1 maand dan wordt mini mensJes, Grootse heLden daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.