Welkom bij mini mensJes , Grootse heLden !

mini mensJes, Grootse heLden is gespecialiseerd in prematuurkleding en prematuurbenodigdheden !
Deze webshop is ontstaan uit eigen ervaringen van ons als ouders van 3 premature kindjes. Wij zijn zo onder de indruk geweest van de vechtlust van al die kleine helden op
premature ziekenhuisafdelingen en hebben daar onze inspiratie en onze ideeën uitgehaald !
Wij willen ouders van premature kindjes verder helpen, bijstaan in het maken van keuzes voor hun eigen kleine helden en ook een luisterend oor zijn !
Wij bieden een premature collectie aan voor babytjes vanaf 700 gram ! Vooral de allerkleinste babytjes hebben baat bij zachte en comfortabele couveusekleding.
Ze zijn door vroeggeboorte uiteraard meer kwetsbaar en hebben meer warmte nodig dan een voldragen baby.
Samen met Little Hero hebben wij een superleuke, lieve maar toch ook wel hippe collectie couveusekleding ontworpen.
Van kleine mutsjes tot leuke jurkjes, toffe pakjes ! Alle kleding is online te koop, op maat gemaakt en van 100 % biologisch katoen!

Ook de allerkleinsten willen wij laten stralen!
Ook hebben we gezorgd voor leuke couveusedekentjes ( kunnen met naam of andere tekst bedrukt worden ) en allerlei verzorgingsproductjes , tutjes, … voor jullie kleine prematuur .
Wij hopen met deze site , webshop, ouders van de kleine prematuurtjes extra steun te geven en te laten zien dat ze er niet alleen voor staan !
Als xtraatje hebben we ervoor gezorgd dat we ook nog enkele merken leuke accessoires en hebbedingen voor jullie in petto hebben !
Ook de voldragen en iets grotere babytjes, broertjes en zusjes worden natuurlijk graag verwend!

Liefs ! Mama van Loewis, George en Juliette !